“We hold these truths to be self-evident, that all men are created equal, that they are endowed by their Creator with certain unalienable Rights, that among these are Life, Liberty and the pursuit of Happiness.”

-Thomas Jefferson, 1776

Bataie pe mostenirea ziaristei ucigase!

apr. 04, 15 Bataie pe mostenirea ziaristei ucigase!

Sora vitrega a Cristinei Verona se lupta pentru doua case cu varul sinucigasei.

La doi ani dupa tragedia care a zguduit toata lumea buna a Capitalei, un nou scandal sta sa inceapa pe o mostenire colosala care a ramas in urma Cristinei Verona.

Si-a ucis mama cu sange rece, dupa care s-a spanzurat de calorifer! Ziarista Cristina Verona, care traia ca o printesa in buricul Capitalei, a socat pe toata lumea, in 2011, cand a facut gestul criminal iar apoi s-a sinucis.

Acum, la doi ani de la tragedie, doua dintre rudele ziaristei si-au declansat razboi pentru marea mostenire! Mai exact, Daniela Parvulescu, sora vitrega a Cristinei, s-a prezentat la notar dupa ce succesiunea celor doua defuncte, mama si fiica, fusese deschisa de catre varul primar al Cristinei, Panait Stan, la nicio luna dupa decesul acestora, sora vitrega nefiind citata, asa cum prevede legea notarilor.

“Tardiv, deorece existau certificate de mostenitor pe numele acestuia, imobilul din Primaverii fiind instrainat in timpul record, de o luna, de la deces, precum si bunurile mobile, notarul D.P netinand cont de o sentinta civila pe care varul a depus-o la dosarul de succesiune, pentru ca din sentinta reiesea clar existenta surorii vitrege. Acum suntem in faza in care ne luptam la Judecatoria Sectorului 1 pentru anularea certificatelor de mostenitor, iar la Parchet a fost depusa o plangere penala impotriva notarului”, a declarat avocata Carmen Leon, reprezentantul legal al Danielei Parvulescu.

Daca despre varul Cristinei Verona nu a stiut nimeni nimic pana acum, nici sora vitrega a ziaristei nu a aparut in public in momentul tragediei, si asta pentru ca relatia dintre cele doua a fost dintotdeauna mai rece.

(Mariana Apostol)

http://portal.just.ro/2/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=200000000309289&id_inst=2

http://www.cancan.ro/actualitate/bataie-pe-mostenirea-ziaristei-ucigase-sora-vitrega-a-cristinei-verona-se-lupta-pentru-doua-case-cu-varul-sinucigasei.html

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *